Skip to the content

Een toplocatie midden in de natuur

B&B Ecological Lifestyle

Het huis van de Nederlandstalige gastvrouw Sema is recent gebouwd met ecologisch materiaal en is rustig gelegen te midden van een mooie tuin van 5 500 m², dichtbij Adrasan en Olympos. De kamers in dit warm en sfeervol huisje zijn voorzien van een unieke decoratie en uitvoering en hebben een eigen badkamer met douche en zijn voorzien van airconditioning. Het ontbijt wordt geserveerd op het terras of binnen. Gasten kunnen vrij gebruik maken van de keuken in het huis.

De weg naar de zee is een prachtige wandelroute omringd door groen en blauw. Om de B&B te bereiken, kan je gebruik maken van de service van Sema die jullie komt halen en ook terugbrengt met eigen vervoer van/naar de luchthaven van Antalya. Of jullie kunnen een eigen auto huren en de 2 uur durende weg naar het huis zelf afleggen. Vraag dan na jouw reservering de hulp van Sema voor de allerbeste autoverhuurprijs, route-info en eventueel een hotelreservering in Antalya, zeker ook een verblijf van enkele dagen meer dan waard.

Een wandelroute door onaangetast kustgebied

Lycische Weg

B & B Ecological Lifestyle" ligt langs de bekende wandelroute 'Lycische Weg', De 'Lycian Way', 'Likya Yolu', een stuk onaangetast kustgebied in het Westen van Turkije. De eeuwenoude muildierpaden, soms afdalend naar stille baaitjes waar je een verfrissende duik neemt in de heerlijke, azuurblauwe zee, werden tot een lang pad gelinkt en gemarkeerd. De wandelroute is 535 km en loopt van Fethiye tot Antalya. Onderweg kom je voorbij talloze oude Lycische ruïnes, vandaar de naam Lycian Way.

Een route Fethiye tot Antaly door onaangetast kustgebied

De kaart hieronder toont hoe de Lycische weg loopt