Skip to the content

S-Ema en Osman nemen de fakkel over van hun ouders en staan nu aan het roer van hun familiebedrijf.

Wij, S-EMA & OSMAN, hebben de fakkel overgenomen van onze ouders en staan nu met trots aan het roer van het familiebedrijf.

Ik, S-Ema heb geschiedenis, psychologie en filosofie gestudeerd en pendel de laatste jaren heen en weer tussen Turkije/Griekenland en België om alle zeilreizen tot in de puntjes te regelen. Ik ben daarenboven voorzitster van een milieuwerkgroep, vind duurzaamheid, gezond eten en ontspanning heel belangrijk. Ik zoek steeds naar plaatsen waar het mooi en rustig is zodat ik één kan worden met de natuur want stilte en verbondenheid met de natuur maakt mij gelukkig. Ik reis heel veel en heb al overal ter wereld gezeild zodat ik veel ervaring heb opgedaan. Ik spreek Nederlands, Turks en Engels.

Ik, Osman ben sinds mijn geboorte verbonden met de zee...mijn opa, papa en nonkel hadden allemaal een boot. Vanaf mijn 15 jaar begon ik elke vakantie te werken op de zeilboten en het behalen van mijn kapiteinsdiploma was dan ook een jongensdroom die uitkwam. Ik heb ervaring opgedaan op verschillende jachten om dan in 2011 mijn eerste, eigen boot te kopen en te beginnen werken binnen ons familiebedrijf Best Blue Voyage. Ik ken het Middellandse zeegebied op mijn duimpje en heb enorm veel zeilervaring. Ik heb Griekse roots en spreek Turks en Engels.

Wij ontvangen jullie met open armen op één van onze handgemaakte, houten zeilschepen zodat we in overleg met jullie een kwaliteitsvolle vakantie kunnen aanbieden in de mooiste wateren op aarde!

De sympathieke eigenaars S-Ema en Osman zullen je met open armen ontvangen!

Wij ontvangen jullie met open armen op één van onze handgemaakte, houten zeilschepen zodat we in overleg met jullie ene kwaliteitsvolle vakantie kunnen aanbieden in de mooiste wateren op aarde!

Inmiddels zeilen wij met ons bedrijf Best Blue Voyage jarenlang in de Turkse en Griekse wateren en beschikken we over meerdere zeilschepen.

Kriebelt het al om mee te zeilen?

Meer weten?

Best Blue Voyage vaart ondertussen jarenlang in de Turkse en Griekse wateren en beschikt over meerdere traditionele Turkse zeilschepen met alle luxe.