Skip to the content
Best Blue Voyage - Catamaran Sunreef 62 SEOS

Zeil mee en beleef jouw ultieme droomvakantie!

Beleef een onvergetelijke vakantie op een luxe catamaran 

Heb je zin in een avontuurlijke en ontspannende vakantie? Wil je de schoonheid en cultuur van de Turkse en Griekse eilanden ontdekken? Dan is een zeiltocht met een catamaran de perfecte keuze voor jou! 

Een catamaran is een comfortabel en stabiel vaartuig dat geschikt is voor alle weersomstandigheden. Je kunt genieten van de ruime en moderne hutten, de gezellige salon, de volledig uitgeruste keuken en het grote zonnedek. Bovendien heb je een professionele schipper en een kok aan boord die voor alles zorgen. 

Je kunt je eigen route kiezen en elke dag een nieuw eiland bezoeken. Je kunt zwemmen, snorkelen, duiken, wandelen, fietsen, of gewoon relaxen. Je kunt ook de lokale gastronomie, geschiedenis, kunst en architectuur proeven. Je zult versteld staan van de diversiteit en charme van de Turkse en Griekse eilanden. 

Een zeiltocht met een catamaran is een unieke en exclusieve ervaring die je niet snel zult vergeten. Boek nu je zeiltocht en profiteer van onze speciale introductie aanbiedingen in 2024. Wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt! 

 

Catamaran Sunreef

62 SEOS

Type: Catamaran 
Aantal kajuiten: 6
Aantal passagiers: 8
Air Conditioner: ja
Refit: volledig vernieuwd in 2016
Lengte: 19 m
Breedte: 9,20 m
Motor: PK Yanmar 92 kW
Watertank: 2 x 400L
Entertainment: Music System, TV, Game
Kajuiten: 1 VIP Master, 1 master, 2 kajuiten met stapelbedden en 2 crew kajuiten
Andere:visuitrusting, snorkeluitrusting, sup borden, wakeboard, waterski, banaan, ringo en zodiak

Foto's in volledig scherm

Onze prijzen zijn voor het charteren van heel de catamaran en zijn inclusief

 • 6 overnachtingen
 • 6 x ontbijt en lunch  
 • Handdoeken, bedlinnen en eindschoonmaak 
 • Crew bestaande uit kapitein en kok
 • Wifi

Exclusief

 • Dranken
  • van de bar aan  boord volgens prijslijst klik hier voor de barprijzen
  •  of all inclusieve 250 euro p.p.p.w.: wijn, bier en andere alcoholische dranken uit de streek (200 euro), soft drinks (50 euro)
 • Diner
 • Fooien minimum 10 euro p.p.p.d.  
 • Vliegtickets 
 • Retourtransfer in Turkije
 • De havengelden, brandstof en toeristentaks
 • Excursies
 • Persoonlijke uitgaven

 

Begint het al te kriebelen?

Vraag tijdig je reservatie aan

Wat wilt u beleven? Hoe ziet uw droomreis eruit? Laat het ons weten en dan stellen wij een op maat gemaakte cruise samen. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Onze vloot

Onze zeilvakantie is geschikt voor alle leeftijden. Heel vaak boeken de families, gezinnen met kinderen van alle leeftijden, vriendengroepen, collega’s. Met een knus gezelschap kan je je eigen ideale zeilvakantie samenstellen. Je chartert een eigen schip voor jouw groep, hiervoor hebben we verschillende schepen beschikbaar. De vloot van Best Blue Voyage bestaat uit schepen die geschikt zijn voor 4, 6, 10, 12, 14, 16, 18, 22 of 34 personen. Ook voor kleine en grote groepen hebben wij verschillende zeilvakantie mogelijkheden. Gun jezelf een heerlijke all-inclusieve zeilvakantie!

verhuur van catamaran - best blue voyage - Sunreef 62 SEOS

Catamaran Sunreef 62 SEOS

NIEUW!

Je verblijft aan boord op een zeer mooi en comfortabele catamaran die volledig vernieuwd is in 2016. De catamaran Sunreef 62 SEOS is 19m lang, 9,20m breed en heeft 6 ruime hutten geschikt voor 8 gasten. 

Verhuur van zeiljachten - best blue voyage - Esila zeiljacht

Jacht Esila

Je verblijft aan boord van een prachtig nieuw, comfortabel en luxueuze jacht van 2019. Het zeilschip is 32 x 8 meter lang en heeft 6 ruime hutten geschikt voor 12 gasten.

Verhuur van zeiljachten - best blue voyage - Duru zeiljacht

Jacht Duru

Je verblijft aan boord van een mooie traditionele Turkse gület van 2019. Het zeilschip is 32 x 9 meter lang en heeft 7 hutten geschikt voor 14 gasten.

verhuur van zeiljachten - best blue voyage - Derin Deniz zeiljacht

Jacht Life

Je verblijft aan boord op een mooi schip van 2016. Het zeilschip is 15 x 4.30 meter lang en heeft 3 hutten geschikt voor 6 gasten.

verhuur van zeiljachten - best blue voyage - Efe zeiljacht

Jacht Efe

Efe is een luxueuze maar traditionele Turkse houten jacht van 2001, refit 2020. Het zeilschip is 25 x 6 meter lang en heeft ruime 6 hutten geschikt voor 12 gasten.

Verhuur van zeiljachten - best blue voyage - Pasa zeiljacht

Jacht Pasa

Je verblijft aan boord van een mooie traditionele Turkse gület van 2021. Het zeilschip is 13 x 4 meter lang en heeft 2 hutten geschikt voor 4 gasten.

verhuur van zeiljachten - best blue voyage - Esinti zeiljacht

Jacht Esinti

Je verblijft aan boord op een zeer mooi en comfortabel schip van 2006, volledig vernieuwd in 2020. Het zeilschip is 32 x 8 meter lang en heeft 6 ruime hutten geschikt voor 16 gasten. 

Verhuur van zeiljachten - best blue voyage - Luxe Nostrum zeiljacht

Jacht luxe Nostrum

Je verblijft aan boord van een prachtig, comfortabel en luxueuze jacht. Het zeilschip is 43 x 8.40 meter lang en heeft 6 ruime hutten geschikt voor 12 gasten.

Verhuur van zeiljachten - best blue voyage - Nevra zeiljacht

Jacht Nevra

Je verblijft aan boord van een prachtig nieuw, comfortabel en luxueuze jacht van 2018. Het zeilschip is 42 x 9 meter lang en heeft 10 ruime hutten geschikt voor 20 gasten.

Verhuur van zeiljachten - best blue voyage - Demir zeiljacht

Jacht Demir

Je verblijft aan boord op een zeer mooi en comfortabel schip van 2014. Het zeilschip is 32 x 8 meter lang en heeft 7 zeer ruime hutten geschikt voor 14 gasten.

Verhuur van zeiljachten - best blue voyage - Deniz zeiljacht

Jacht Deniz

Je verblijft aan boord van een zeer mooi, comfortabel en luxueus schip van 2017. Het zeilschip is 31 x 8,20 meter lang en heeft 6 ruime hutten geschikt voor 12 gasten.

Verhuur van zeiljachten - best blue voyage - Caferoglu zeiljacht

Jacht Caferoglu

Je verblijft aan boord op een zeer mooi en comfortabel schip van 2007. Het zeilschip is 39 x 8 meter lang en heeft 11 ruime hutten geschikt voor 22 gasten.

Verhuur van zeiljachten - best blue voyage - Demir zeiljacht

Jacht Taner

Je verblijft aan boord op een zeer mooi en comfortabel schip van 2015. Het zeilschip is 34 x 8 meter lang en heeft 8 ruime hutten geschikt voor 16 gasten.

Verhuur van zeiljachten - best blue voyage - Poyraz zeiljacht

Jacht Poyraz

Je verblijft aan boord van een mooie traditionele Turkse gület van 2022. Het zeilschip is 19 x 5.5 meter lang en heeft 4 hutten geschikt voor 8 gasten.

Verhuur van zeiljachten - best blue voyage - Jacht Arel

Jacht Arel

Je verblijft aan boord van een mooie traditionele Turkse gület van 2023. Het zeilschip is 13 x 4.5 meter lang en heeft 3 hutten geschikt voor 6 gasten.