Skip to the content

Een topvakantie op maat van uw wensen. Turkije en Griekse eilanden... zonder enige twijfel blijft dit toch een absolute favoriet als het gaat over zeilreizen. Mooie kust, rustige zee, vriendelijke mensen en lekker eten.

Hieronder vind je twee uitgewerkte voorbeelden van vaarroutes en een overzicht van een aantal andere mogelijke routes die voor jou helemaal op maat kunnen uitgewerkt worden.

Bozburun - Bozburun

Een prachtige route die vertrekt vanuit Bozburun langs adembenemend mooie en rustig gelegen baaitjes, waar we o.a. passeren via Dirsek Buku, Koca Island, Selimiye, Kizkumu, Aktur en de baai van Canak.

Gocek - Marmaris

Een prachtige route die vertrekt vanuit de haven van Göcek langs adembenemend mooie en rustig gelegen baaitjes. Richting Marmaris passeren we een heleboel prachtige eilanden en dorpjes.

Andere routes

Een greep uit mogelijk routes. Wat wilt u beleven? En hoe? Pas als we dat weten, kunnen we een echt persoonlijke cruise samenstellen. Wij werken op maat. 

Onze vloot

Onze zeilvakantie is geschikt voor alle leeftijden. Heel vaak boeken de families, gezinnen met kinderen van alle leeftijden, vriendengroepen, collega’s. Met een knus gezelschap kan je je eigen ideale zeilvakantie samenstellen. Je chartert een eigen schip voor jouw groep, hiervoor hebben we verschillende schepen beschikbaar. De vloot van Best Blue Voyage bestaat uit schepen die geschikt zijn voor 4, 6, 10, 12, 14, 16, 18, 22 of 34 personen. Ook voor kleine en grote groepen hebben wij verschillende zeilvakantie mogelijkheden. Gun jezelf een heerlijke all-inclusieve zeilvakantie!

verhuur van zeiljachten - best blue voyage - Esinti zeiljacht

Jacht Esinti

Je verblijft aan boord op een zeer mooi en comfortabel schip van 2006, volledig vernieuwd in 2020. Het zeilschip is 32 x 8 meter lang en heeft 6 ruime hutten geschikt voor 16 gasten. 

Verhuur van zeiljachten - best blue voyage - Demir zeiljacht

Jacht Demir

Je verblijft aan boord op een zeer mooi en comfortabel schip van 2014. Het zeilschip is 32 x 8 meter lang en heeft 7 zeer ruime hutten geschikt voor 14 gasten.

Verhuur van zeiljachten - best blue voyage - Esila zeiljacht

Jacht Esila

Je verblijft aan boord van een prachtig nieuw, comfortabel en luxueuze jacht van 2019. Het zeilschip is 32 x 8 meter lang en heeft 6 ruime hutten geschikt voor 12 gasten.

Verhuur van zeiljachten - best blue voyage - Deniz zeiljacht

Jacht Deniz

Je verblijft aan boord van een zeer mooi, comfortabel en luxueus schip van 2017. Het zeilschip is 31 x 8,20 meter lang en heeft 6 ruime hutten geschikt voor 12 gasten.

Verhuur van zeiljachten - best blue voyage - Nevra zeiljacht

Jacht Nevra

Je verblijft aan boord van een prachtig nieuw, comfortabel en luxueuze jacht van 2018. Het zeilschip is 42 x 9 meter lang en heeft 10 ruime hutten geschikt voor 20 gasten.

Verhuur van zeiljachten - best blue voyage - Luxe Nostrum zeiljacht

Jacht luxe Nostrum

Je verblijft aan boord van een prachtig, comfortabel en luxueuze jacht. Het zeilschip is 43 x 8.40 meter lang en heeft 6 ruime hutten geschikt voor 12 gasten.

verhuur van zeiljachten - best blue voyage - Derin Deniz zeiljacht

Jacht Life

Je verblijft aan boord op een mooi schip van 2016. Het zeilschip is 15 x 4.30 meter lang en heeft 3 hutten geschikt voor 6 gasten.

Verhuur van zeiljachten - best blue voyage - Tos zeiljacht

Jacht Tos

Je verblijft aan boord van een mooie traditionele Turkse gület van 2013. Het zeilschip is 21 x 6 meter lang en heeft 5 ruime hutten geschikt voor 10 gasten.

Verhuur van zeiljachten - best blue voyage - Celik Es zeiljacht

Jacht Celik Es

Je verblijft aan boord van een mooie traditionele Turkse gület van 2006. Het zeilschip is 30 x 7,8 meter lang en heeft 8 hutten geschikt voor 16 gasten.

Verhuur van zeiljachten - best blue voyage - Demir zeiljacht

Jacht Taner

Je verblijft aan boord op een zeer mooi en comfortabel schip van 2015. Het zeilschip is 34 x 8 meter lang en heeft 8 ruime hutten geschikt voor 16 gasten.

Verhuur van zeiljachten - best blue voyage - Caferoglu zeiljacht

Jacht Caferoglu

Je verblijft aan boord op een zeer mooi en comfortabel schip van 2007. Het zeilschip is 39 x 8 meter lang en heeft 11 ruime hutten geschikt voor 22 gasten.

verhuur van zeiljachten - best blue voyage - Su zeiljacht

Jacht Su

Su is een luxueuze maar traditionele Turkse houten jacht van 2009. Het zeilschip is 25 x 7 meter lang en heeft ruim 7 hutten geschikt voor 12 gasten.

Kom ons bezoeken

We zijn te vinden op volgende vakantiebeurzen. Kom gerust eens langs op onze stand en kom alles te weten over onze fantastische cruises.

Cruise Event Waagnatie Antwerpen

Cruise Event Waagnatie Antwerpen

Van 8 tot 9 oktober 2022 
elke dag open van 10u tot 17u

Vakantiesalon Antwerpen

Vakantiesalon Antwerpen


Van 27 tot 29 januari 2023 
elke dag open van 10u tot 18u

Vakantiesalon Brussel

Vakantiesalon Brussel


Van 2 tot 5 februari 2023 
elke dag open van 10u tot 18u

Reismarkt Brugge

Reismarkt Brugge

 

zondag 5 maart 2023 van 10 tot 18 uur