Skip to the content

Ontdek Best Blue Voyage

Aan boord van een traditionele Turkse gület varen de kapitein en zijn scheepsmaatjes (kok en min. twee garçons per schip) je langs de schitterende azuurblauwe baaien. Tijdens de cruise geniet je op het dek heerlijk van de zon en de prachtige omgeving. We ontvangen je in een verfijnde stijl, helemaal volgens onze normen en Turkse en Griekse traditie. De sfeer aan boord is zeer vlot en informeel. Wij staan garant voor een aangename en zorgeloze reis. 

Onze zeilvakantie is geschikt voor alle leeftijden. Heel vaak boeken families, gezinnen met kinderen van alle leeftijden, vriendengroepen, collega's, yogadocenten, cultuurorganisaties, wandel- en fietsverenigingen bij ons.

Best Blue Voyage vaart ondertussen reeds jarenlang in de Turkse wateren en beschikt over meerdere traditionele Turkse zeilschepen met alle luxe.

Al onze boten zijn standaard per cabine uitgerust met: badkamer met douche, toilet, airco en 24 uur/dag warm water.

Ook belangrijk om te weten: je hebt geen zeilervaring, vergunning of opleidingen nodig om mee te varen. Je stapt gewoon aan boord in één van onze prachtige klassieke gülets en laat de crew het werk doen.

Een topvakantie op maat van uw wensen.

Met de boot kom je op plaatsen waar de tijd lijkt stil te staan.

Laat je verleiden door de pracht van de ongerepte natuur, de turquoise zee en de pittoreske dorpjes...

Onze vloot

Onze zeilvakantie is geschikt voor alle leeftijden. Heel vaak boeken de families, gezinnen met kinderen van alle leeftijden, vriendengroepen, collega’s. Met een knus gezelschap kan je je eigen ideale zeilvakantie samenstellen. Je chartert een eigen schip voor jouw groep, hiervoor hebben we verschillende schepen beschikbaar. De vloot van Best Blue Voyage bestaat uit schepen die geschikt zijn voor 4, 6, 10, 12, 14, 16, 18, 22 of 34 personen. Ook voor kleine en grote groepen hebben wij verschillende zeilvakantie mogelijkheden. Gun jezelf een heerlijke all-inclusieve zeilvakantie!

Verhuur van zeiljachten - best blue voyage - Esila zeiljacht

Jacht Esila

Je verblijft aan boord van een prachtig nieuw, comfortabel en luxueuze jacht van 2019. Het zeilschip is 32 x 8 meter lang en heeft 6 ruime hutten geschikt voor 12 gasten.

Verhuur van zeiljachten - best blue voyage - Bugra zeiljacht

Jacht Bugra

Je verblijft aan boord van een prachtig, comfortabel en luxueuze jacht van 2014. Het zeilschip is 34 x 8.45 meter lang en heeft 8 ruime hutten geschikt voor 18 gasten.

Verhuur van zeiljachten - best blue voyage - Duru zeiljacht

Jacht Duru

Je verblijft aan boord van een mooie traditionele Turkse gület van 2019. Het zeilschip is 32 x 9 meter lang en heeft 7 hutten geschikt voor 14 gasten.

Verhuur van zeiljachten - best blue voyage - Nevra zeiljacht

Jacht Nevra

Je verblijft aan boord van een prachtig nieuw, comfortabel en luxueuze jacht van 2018. Het zeilschip is 42 x 9 meter lang en heeft 10 ruime hutten geschikt voor 20 gasten.

Verhuur van zeiljachten - best blue voyage - Luxe Nostrum zeiljacht

Jacht luxe Nostrum

Je verblijft aan boord van een prachtig, comfortabel en luxueuze jacht. Het zeilschip is 43 x 8.40 meter lang en heeft 6 ruime hutten geschikt voor 12 gasten.

verhuur van zeiljachten - best blue voyage - Esinti zeiljacht

Jacht Esinti

Je verblijft aan boord op een zeer mooi en comfortabel schip van 2006, volledig vernieuwd in 2020. Het zeilschip is 32 x 8 meter lang en heeft 6 ruime hutten geschikt voor 16 gasten. 

Verhuur van zeiljachten - best blue voyage - Caferoglu zeiljacht

Jacht Caferoglu

Je verblijft aan boord op een zeer mooi en comfortabel schip van 2007. Het zeilschip is 39 x 8 meter lang en heeft 11 ruime hutten geschikt voor 22 gasten.

Verhuur van zeiljachten - best blue voyage - Poyraz zeiljacht

Jacht Poyraz

Je verblijft aan boord van een mooie traditionele Turkse gület van 2022. Het zeilschip is 19 x 5.5 meter lang en heeft 4 hutten geschikt voor 8 gasten.

Verhuur van zeiljachten - best blue voyage - Pasa zeiljacht

Jacht Pasa

Je verblijft aan boord van een mooie traditionele Turkse gület van 2021. Het zeilschip is 13 x 4 meter lang en heeft 2 hutten geschikt voor 4 gasten.

Verhuur van zeiljachten - best blue voyage - Jacht Arel

Jacht Arel

Je verblijft aan boord van een mooie traditionele Turkse gület van 2023. Het zeilschip is 13 x 4.5 meter lang en heeft 3 hutten geschikt voor 6 gasten.

verhuur van zeiljachten - best blue voyage - Efe zeiljacht

Jacht Efe

Efe is een luxueuze maar traditionele Turkse houten jacht van 2001, refit 2020. Het zeilschip is 25 x 6 meter lang en heeft ruime 6 hutten geschikt voor 12 gasten.

verhuur van zeiljachten - best blue voyage - Derin Deniz zeiljacht

Jacht Life

Je verblijft aan boord op een mooi schip van 2016. Het zeilschip is 15 x 4.30 meter lang en heeft 3 hutten geschikt voor 6 gasten.

Verhuur van zeiljachten - best blue voyage - Demir zeiljacht

Jacht Taner

Je verblijft aan boord op een zeer mooi en comfortabel schip van 2015. Het zeilschip is 34 x 8 meter lang en heeft 8 ruime hutten geschikt voor 16 gasten.

Verhuur van zeiljachten - best blue voyage - Deniz zeiljacht

Jacht Deniz

Je verblijft aan boord van een zeer mooi, comfortabel en luxueus schip van 2017. Het zeilschip is 31 x 8,20 meter lang en heeft 6 ruime hutten geschikt voor 12 gasten.

Verhuur van zeiljachten - best blue voyage - Demir zeiljacht

Jacht Demir

Je verblijft aan boord op een zeer mooi en comfortabel schip van 2014. Het zeilschip is 32 x 8 meter lang en heeft 7 zeer ruime hutten geschikt voor 14 gasten.

verhuur van catamaran - best blue voyage - Sunreef 62 SEOS

Catamaran Sunreef 62 SEOS

NIEUW!

Je verblijft aan boord op een zeer mooi en comfortabele catamaran die volledig vernieuwd is in 2016. De catamaran Sunreef 62 SEOS is 19m lang, 9,20m breed en heeft 6 ruime hutten geschikt voor 8 gasten. 

Wat je misschien graag nog wil weten

Veel gestelde vragen

Algemene voorwaarden

Betaling

 • Na het aangaan van de reisovereenkomst dien je binnen 10 dagen een aanbetaling te doen van 50% van de totale reissom.
 • Het saldo verwachten we 8 weken voor vertrek. Indien je binnen 8 weken voor vertrek boekt, dien je de gehele reissom op het moment van boeken volledig te voldoen. 
 • Betaling van het voorschot geldt tevens als goedkeuring van de reisovereenkomst en de annulatievoorwaarden.

Annulatie

 • Best Blue Voyage dient steeds zo snel mogelijk en schriftelijk (mail) van een annulering op de hoogte gebracht te worden. 
 • Bij het niet voldoen aan deze voorwaarden kan Best Blue Voyage de overeenkomst éénzijdig annuleren.
 • Bij annulering vanaf 14 dagen na het aangaan van de reisovereenkomst kan het voorschot niet meer teruggevorderd worden.
 • Bij annulering vanaf minder dan 65 dagen voor de het begin van de geboekte periode is de totale reissom verschuldigd.
 • Voor de eerste en de laatste week van het seizoen kunnen in onderling overleg andere voorwaarden besproken worden.

Aansprakelijkheid bij onvoorziene gebeurtenissen

 • Best Blue Voyage kan niet aansprakelijk gesteld worden voor onvoorziene gebeurtenissen en hun gevolgen zoals ongevallen, epidemieën, stakingen, wegblokkades, opstanden, oorlog, vertraging of annulering van vluchten.
 • Best Blue Voyage kan in bepaalde “weer” omstandigheden gedwongen zijn om, uit veiligheidsoverwegingen,  het programma te wijzigen. Deze wijzigingen geven geen recht om eventuele compensaties.

Volgende zaken zijn inbegrepen in onze cruises

 • 7 overnachtingen in één- of tweepersoonscabine
 • 7 x uitgebreid ontbijt
 • Retourtransfer luchthaven – vertrekhaven in Turkije
 • De havengelden
 • Dagelijks een uitgebreide lunch en diner
 • Dagelijks Tea Time met thee/koffie en koekjes/cake
 • Handdoeken

Niet inbegrepen:

 • Dranken
 • Persoonlijke uitgaven
 • Uitstappen
 • Fooien en niet-vermelde diensten

Uiteraard! Geef je wensen door en we bieden vegetarische alternatieven aan. 

Tuurlijk, wifi is gratis beschikbaar aan boord.

Zorg ervoor dat je in het bezit bent van een Belgisch paspoort of nationale identiteitskaart. Deze moeten minstens nog 6 maanden geldig zijn bij binnenkomst in Turkije.

 

Ja, op voorhand kun je via internet of mail excursies reserveren. De excursies worden uitgevoerd door lokale gidsen en/of één bemanningslid van het schip, hierdoor is de reisleiding meestal Engels, Nederlands en/of Turks sprekend.

Zodat je optimaal kunt genieten tijdens de reis plaatsen we uitgaven zoals drankjes en excursies op je rekening. Aan het einde van de cruisevakantie krijg je de rekening zodat je het kunt controleren. Nadien regelen we op eenvoudige wijze de betaling cash in euro’s.

Het geven van fooien is een heel normaal gebruik tijdens een cruise. De fooien zijn niet inbegrepen in de reissom. Een gemiddelde fooi is 7 euro per persoon, per dag. Het fooi bedrag kan ofwel mee vermeld worden op je factuur ofwel betaal je dit bij de eindafrekening aan boord. 

De meeste schepen zijn zo stabiel en de zee is zo kalm dat je vaak niet eens in de gaten hebt dat je aan het varen bent.